Мода

Дали би носеле Nike патика со Swarovski кристали?

Станува збор за моделот Air Jordan 1s кој ги украси уметникот Даниел Џејкоб, а кој е познат по тоа што има работено на голем број на модели до сега. Овие патики се направени 15 000 Swarovski златни кристали. На Џејкоб му биле потребни три недели за со рака да го украси овој модел. Цената на овој модел чини 6500 долари.

За авторот

martin