Селебрити

Дали би тетовирале Џорданки на вашиот образ?

Напишано од Пјер

Знаеме дека прашањево изгледа нереално, но истото произлегува од најновиот потег на Крис Браун, и неговата нова тетоважа.

Џорданки на образ, блиску до увото како некој вид на менѓуша. Откачено и храбро.

Не би ве советувале за ваков потег, но некако мора да признаеме дека се прифаќаме што е поврзано со Џорданки 🙂

Шарената фризура е тема за друга статија…

За авторот

Пјер