Фитнес

Дали е можно во исто време да сте дебели и супер брзи?

Напишано од Пјер

Секако дека е. Кога би се тргнала аеродинамиката на страна, стомакот не ве прави спор. Да, стомакот околу половината може да е знак за маснотии околу органите или знак за некое метаболичко пореметување, но можно е да не е и ништо страшно.

Значи, можно е да сте дебели, и поздрави од вашиот доктор. Така да, показателот на спремноста и кондицијата на срцевите мускули е многу побитен од дебелиот стомак околу вашиот појас. А тоа дали сте фит и дебел, или само дебел, најдобро ќе дознаете на преглед на вашиот телесен состав. Пред тоа, можете сами да проверите дали има поголема разлика помеќу вашиот струк и и кукови, лесно се гледа.

А во меѓувреме, јадете путер. Во една француска анализа, се потенцира зголемената употреба на путер во намалување на масните наслаги и зголемување на мускулната маса. А подобро решение од путерот, е супер лесната справа, достапна на Friday Shop – Gymbit Gym Toner Pro.

За авторот

Пјер