+18

Дали е важна должината? Одговор од порно глумицата Аса Акира!

Напишано од The Gentleman

Една од главните теми која ги интересира мажите е дефинитивно тоа дали должината на пенисот е важна. Сепак, мислењата кај жените се различни и поделени. Некои сметаат дека величината игра важна улога во сексот, а некои сметаат дека се е во техниката.

Една од најпознатите порно актерки во светот, реши да проговори на оваа тема. Поради тоа што таа е личност која има спиено со голем број на мажи, сметаме дека има искуство на оваа тема. Според неа големината игра голема улога, но само од визуелен аспект. Во други случаеви таа не е важна. Големината може само да создаде психичко задоволство кај жените, но сепак таа не влијае на сексуалниот однос.

Она самата кажува дека работата која ја работи, носи голем број на секусални моменти, но тоа не е исто и не може да се спореди со сексот со онаа личност која ја сакате.

Таа исто така изјави дека голем дел од жените се во грешка и дека тие самите треба да им дадат до знаење на мажите дека големината не е важна.

За авторот

The Gentleman