Филмови

Дали Идрис Елба е новиот Џејмс Бонд?!

Напишано од The Gentleman

Во последните година дена постојано се зборува за тоа кој ќе биде наследникот на Даниел Крег во улогата на Џејмс Бонд. Од Харви Кејхил, Том Харди, Идрис Елба и кој се не се спомена. Но, според последните натписи од денеска, на големо се зборува дека Идрис Елба, актерот кој беше избран за најсекси маж на планетата е нов Џејмс Бонд.

Судејќи според она што го знаеме за Идрис Елба, тој е идеален за оваа улога.

Чекаме потврда официјална, за што ќе ве известиме.

За авторот

The Gentleman