Водич за патување

Дали Италија е прва дестинација по отворање на границите?!

Напишано од The Gentleman

Италија е една д првите опции која ја разгледува секој од нас за паување по нормализираање на ситуацијата со коронавиирусот. Државата кон која нема човек кој нема симпатии, се отвори, но ние ќе почекаме за да ја посетиме.

Но, до тогаш уживајте во убавините кои ви ги прикажуваме.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman