Мажот во очите на жената

Дали мажите навистина во последно време сакаат жени со кратки коси?

Напишано од Mr. N

Во последниов период, актуелно е жените да ја скратат косата, но прашање е дали мажите го сакаат тоа.

Кога сакаме да замислиме нормална девојка, покрај градите, задникот и други атрибути, на ум секогаш ни доаѓа долга коса. Сепак, девојките се повеќе и повеќе експериментираат со нивниот стил, а многумина од нив почнуваат да носат кратка коса.

Многумина би рекле дека кратката коса ја намалува женственоста кај девојчињата и дека девојките не го сакаат тоа, но ние сме заинтересирани за вашето мислење.

Затоа, во текот на неделата на нашиот Инстаграм профил ќе направиме анкета за да видиме дали мажите повеќе сакаат жени со кратка или пак со долга коса.

За авторот

Mr. N