Архитектура

Дали може подобро од ова?

Напишано од Пјер

Архитектонската компанија Michael Hennessey стои зад новите фенси моменти додадени на оваа убавица од 1960 , која се наоѓа во San Francisco.

Дали може подобро од ова?

За авторот

Пјер