Патувања

Дали се мислите за летен одмор во Албанија?

Напишано од Пјер

Ни останаа уште Август и Септември за летен одмор на плажа. Грција веќе добро ја знаеме, Хрватска и Турција исто.

Затоа не е лошо да смените малку, и да го посетите јужниот дел на Албанија. Јонско море, преубави плажи, и морска храна за џепарац. Видеово од Саранда и Ксамил ќе ви помогнe во изборот –

За авторот

Пјер