Луксуз Патувања

Дали сте слушнале за DUKLEY? Новиот луксуз во Црна Гора…

Напишано од Mr. M

Просторот помеѓу Будва и Бечичи изграден е нов ресорт познат како Dukley Gardens. Овој ресорт е направен само за оние луѓе кои имаат добар вкус и секако длабок џеб. Ова е еден од најголемите проекти кој што е направен во Црна Гора од страна на компанијата Стратекс Груп.

Овој комплекс во себе содржи 36 вили и 202 апартмани, а во самиот комплекс има и Dukley Hotel and Resort кој што поседува околу 50 апартмани.

Во склоп на овој комплекс може да се најдат три плажи. Една ноќ да бидете дел во овој комплекс би ве чинел од 350 до 3000 евра.

Целлиот оовој проект кој што е направен вреди некаде околу 150 милиони евра.

Dukley Beach Resort

За авторот

Mr. M