Пијалоци

Дали знаете како е создаден прекрасниот вкус на Jack Daniels?

Напишано од Mr. N

Jack Daniel’s е еден од најпознатите брендови кои постои скоро 150 години. Вискито е пијалок кое се смета за лускузно и често се поврзува со мажите и е одличен за во друштво.

Сепак, вискито не е пијалок кој може постојано да го конзумирате, а особено не е добро да го пиете во раните утрински часови.

Поради таа причина, ние решивме да ви претставиме видео кое ви ја прикажува целата процедура на правење на најпознатиот виски бренд во светот.

 

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N