Мода

Дали знаете какви кондури носи Даниел Крег во Џејмс Бонд 007?

Напишано од The Gentleman

No time to die е филм кој го враќа агентот Бонд на врвот кога се работи за изгедот на еден господин.

Сигурно до сега прочитавте за тоа какви очила носи Бонд во филмот, или пак сите пури кои се појавиле во филмот.

Денеска ќе ви прикажеме какви кондури носи во филмот.

Брендот Crockett & Jones е елегантен бренд на чевли кој го облекува агентот во филмот. Изгледаат врвно.

За авторот

The Gentleman