Економија

Дали знаете кои се 30те најпопуларни брендови за 2017

Напишано од Пјер
Grailed деновиве објави листа на најпопуларните модни брендови во светот, кои дефинитивно ја одбележаа 2017. Графикот, гледајки од лево кон десно, појавува најпопуларни брендови по периоди, од првиот па се до четвртиот квартал во 2017. 
Јасно се гледа дека фамата околу брендот Supreme си го прави своето, па истиот е прв низ целиот период. Следен од Adidas кој дефинитивно има година за паметење. Nike едвај доаѓа до третата позиција на крајот од годината, што само ги потврдува гласините дека брендот не е баш задоволен од своето работење последниов период.2018 може да биде уште поинтересна, затоа што како гледаме околу нас, секојдневно имаме изненадувања со нови модни парчиња и нови соработки за кои ни на крај памет не ни би паднало.

Дознајте повеќе за најпопуларните брендови во светот на Grailed.com.

Grailed 30 Most Popular Brands 2017 supreme adidas off white kanye west

За авторот

Пјер

1 Коментар