Задолжително

Дали знаете кој е најголемиот страв кај мажите?

Напишано од martin

Шкрсениците на коски се дефинитивно најлошите повреди, бидејќи коските потешко зараснуваат. Сепак, ако мислевте дека само коските можете да ги скршите, тогаш сте грешка. Пред некое време е направено едно истражување кое испитуваше која е најнепријатната болка која машкото тело може да ја доживее.

Да знаете дека фрактурата на пенисот е најтешката болка кај мажите. Ова се покажало и како најголем машки страв. Фрактурата на пенисот не е толку честа појава, но секако дека е можно да се случи. Кога мажите имаат ерекција, крвта нагло се спушта и го прави половиот орган поголем и поцврст. Тогаш може да се случи мускулите на пенисот да се скинат. Оваа повреда најчесто се добива при сексуални односи.

За авторот

martin