Апликации Мода

Дали знаете кој е најпознатиот моден блогер Инстаграмџија од Њујорк?

Напишано од Пјер

Станува збор за блогерот Moti Ankari, и неговиот познат Инстаграм профил The Metro Man

Одлични фотки, модни најнови трендови, и најдобри локации од светот. Задолжително следете –

Formentering 🐠

A post shared by The Metro Man (@motiankari) on

When you’re as extra as your hotel 💕 #Ibiza

A post shared by The Metro Man (@motiankari) on

Team skies out, thighs out 🚶🏻‍♂️

A post shared by The Metro Man (@motiankari) on

За авторот

Пјер