Задолжително Технологија

Дали знаете која е омилената шопинг Инстаграм дестинација на Македонските мажи?

Напишано од Пјер

Да не се фалиме, ама тоа е Инстаграм профилот на FridayShop.

Горди сме што толку брзо стигнавме до 1000 фанови на Инстаграм, кои ни значат многу повеќе од оние 30000 на Friday.mk и FridayShop на FB. Секој ден ни стигаат пораки за нарачки и пораки со прашања, кои целосно ја оправдуваат довербата во инвестирање во маркетинг во оваа мрежа, особено битно за компаниите чии целни групи се урбани и млади мажи (и жени) во Македонија.

Ние ќе продолжиме да работиме за нашите фанови и купувачи, со секојдневни изненадувања и новитети со производи од светот на машката мода. Вие веднаш заследете го Friday Shop на инстаграм, и бидете дел од нашите најверни фанови.

Кратка галерија од нашите последени постови –

View this post on Instagram

Никогаш доста од нови модерни чорапи Нарачајте веднаш #fridayshop #shoppingonline #купувајоддома #мажисостил

A post shared by Friday Shop (@fridayshop.mk) on

За авторот

Пјер