Мода

Дали знаете по што е познат стилот на мажите од Њујорк?

Напишано од The Gentleman

Њујорк има слични временски услови како и кај нас. Затоа нивниот стил особено прилега за нашите услови. Њујоркчаните имаат длабоки плакари, со облека за сите услови. За снег, пекол, ветер, дожд. Знаат да искомбинираат нешто што ќе се носи цел ден. На работа, па на пијачка, па се до заглавување до доцна во ноќта. Сакаат брендови но не се преоптеретени, носат чино панталони, Oxford маички, и одлично носат словеита облека. Има многу за крадење од нив

За авторот

The Gentleman