Настани

Дали знатете што се случува овој петок 13 во Македонија?

Напишано од martin

Да, петок 13! Денот позади кој се кријат голем број на приказни и ден кој поголемиот дел го сметаат за баксузен. Како што кажавме, постојат голем број на приказни поврзани со овој ден и изгледа дека и покрај толку години, кај луѓето е останат тој препознатлив страв. Многу луѓе кои се суеверни и кои буквално ништо не сакаат да прават, речиси не сакаат да излезат ни од дома.

Не одат на дружење со пријателите, некои дури не одат на работните места, а најголемиот дел одбиваат и да патуваат некаде. И се поради тој проклет петок 13. Постои еден навистина интересен податок кој е произлезен од американскиот институт за стрес и менаџмент и фобија, дека во минатото во САД за време на петок 13, глобалната економија губела некаде околу 800 000 000 долари баш поради тоа што луѓето одбивале да патуваат и да ги завршуваат работите како вообичаено токму поради стравот и суеверијата.

А зошто пак се мора да биде црно на овој ден!?

Ајде да речеме дека и вие се плашите. Не сакате да одите никаде, едноставно сакате да се затворите дома. И во целата таа ситуација ние имаме одличен предлог за вас. Овој петок 13 во Македонија ќе бидат најголемите попусти на www.topshop.com.mk, наречени Scary Friday.

Единствената лоша работа, која може да се случи на овој ден, е само ако ги пропуштите попустите.

Еве како изгледа тоа: Петок 13ти, најбаксузниот ден во годината, не ви се мрда од дома, од страв нормално и ви стигнува меил дека попустите на www.topshop.com.mk се започнати.

Е ај тогаш да ве видам дали ќе бидете уплашени!? Само да потенцираме, не збориме за обични попусти, збориме за огромни попусти до 70 %.

Затоа, веднаш регистрирајте се на следниот линк и чекајте известување на петок 13ти дека попустите се започнати. Попустите ќе траат цел викенд!

Следете не нас и нивната веб страна, очекувајте интересни предлози за шопинг!

 

За авторот

martin