Стил

Дарко Фотевски, македонецот кој ја разбира модата

Напишано од Mr. M

Инстаграм во моментов е дефинитивно најпопуларна мрежа во моментов. Ние како специјализиран онлајн машки магазин, имаме можност да уживаме во големиот број на профили кои што можеме да ги најдеме.

За денеска успеавме да го најдеме Дарко Фотевски. Македонецот кој не инспирираше со неговото чуство за мода. Тој преку неговиот Инстаграм профил одлично се претставува самиот себе и неговиот џентлменски стил.

Дарко е лик кој често можете да го сретнете низ скопските улици, дотеран од глава до пети.

 

За авторот

Mr. M