Автомобили

Defender кој секој маж би го посакал (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Land Rover Defender е автомобил кој секој маж би го посакал. И тоа не некој од новите, туку баш оние ретро моделите или олд тајмерите. КОи можат да се прават по мерак на секој од вас.

Не знаеме дали сте погледнале на интернет, но може да се видат Defenderi кои се направени со бар внатре, имаат хјумидори за пури, со специјална кожа, место за пушки за оние кои сакаат лов.

Вистинско ремек дело.

 

За авторот

The Gentleman