Автомобили

Дејвид Бекам стана заштитно лице на Масерати (ФОТО + ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Кој друг ако не Дејвид Бекам? Масерати знае кого да одбере. Човекот на кого се му стои. Фудбалската икона Дејвид Бекам стана заштитно лице на Масерати.

Кампањата е наречена “two of a kind”

Погледнете го видеото.

За авторот

The Gentleman