Селебрити

Дејвид Гета има млада и презгодна девојка

Напишано од Пјер

Дејвид Гета познатиот ДЈ во последно време многу често може да се вид во друштво на својата девојка која е помлада од него 24 години. Дј-от кој има 51 една година беше уловен на плажа од страна на папараците со својата девојка од Куба.

Погледнете ги сликите од Џесика и Дејвид на плажа.

 

За авторот

Пјер