Музика

Дејвид Гета прогласен за најдобар диџеј во светот

Напишано од The Gentleman

Речиси 9 години откога ја освои наградата за најдобар диџеј во светот, Дејвид Гета, еден од најголемите музичари и продуценти во историјата на електронската музика, повторно e прогласен за најдобар диџеј во светот.

Највлијателната глобална листа на електронската сцена ја креираат повеќе од милион гласачи 1 на престижниот DJ Mag.

Зад Дејвид Гета на листата се најдоа и Димитри Фром Вегас и Лајк Мајк и Мартин Гарикс.

 

За авторот

The Gentleman