Апликации Мода

Денешната модна инспирација ни се базира на бели минимал патики

Напишано од Пјер

Белите патики секогаш ќе бидат ин. Особено во топлите пролет/лето месеци. Во продолжение неколку комбинации на тема бели патики, кои ќе ви дадат неколку интересни идеи за оваа недела.

Инспирација на тема бели патики од Инстаграм профилот – Beau Hayhoe Fashion PR & #menswear pro

За авторот

Пјер