Љубов

Денеска е светски ден на планетата (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Чувајте ја, сакајте ја. таа ни е една и единствена, бар засега. Нашиот заеднички дом има реална потреба да бидеме добри со неа. Да престанеме да ја уништуваме. Да тоа е наша порака која сакаме да одекне секаде.

За авторот

The Gentleman