Успешни приказни

Денеска гости во Џентлмен Магазин, Трифун Костовски и Лукреција Малјковиќ Атанасовска (ВИДЕО)

Има некои гости кои заслужуваат посебно внимание. Еден од тие е Трифун Костовски, човек кој важи за вистински џентлмен.

Своето искуство го црпи од Австрија, од Послка, од источните земји, но начинот на живот, од западните европски земји.

Сигурни сме дека секој сака да ја знае неговата приказна, патот до она што го направил. Ќе зборуваме за неговата пасија, за масонеријата, за начинот на облекување, за неговите рол модели.

Со Лукреција Маљковиќ зборуваме на тема протокол и начин на облекување. Што значи бојата на оделото, бојата на вратоврската, на чорапите.

Гледајте Џентлмен Магазин денеска во 21:15.

За авторот

The Gentleman