Водич за патување

Десет дестинации за несекојдневен летен одмор

Напишано од Mr. N

Летото ќе пристигне побрзо отколку што мислиме, а многумина од нас го сметаат за најубавото годишно време, ако не за нешто друго, тогаш заради фактот дека тоа е синоним за тешко заработениот годишен одмор.

Летото секако дека не мора да биде поминато покрај океан, заради тоа на нашата листа на прекрасни летни дестинации ќе ја пронајдете и Африка, каде што во текот на летото се одигруваат најголемите миграции во животинскиот свет.

Од урбани центри, преку далечните острови, сè до иконски места за уживање под сонце, во нашата галерија ќе откриете 10 дестинации во кои може да уживате во текот на ова лето:

1. Парос

2. Малта

3. Вроцлав

4. Кенија

5. Перу

6. Пуља, Италија

7. Сингапур

8. Лос Кабос, Мексико

9. Окинава, Јапонија

10. Долина Лоаре, Франција

 

За авторот

Mr. N