+18

Девојката на Leonardo DiCaprio мора да се следи на Инстаграм

Напишано од Пјер

21годишната Италијанка, Camila Morrone, покрај тоа што може да се пофали дека му е девојка (се збори и свршеница) на Лео, е и горда сопственичка на еден модерен секси Инстаграм профил. Баш она што нам ни е потребно како за Понеделник.

Во продолжение мал колаж од нашиот тим, а вие задолжително заследувајте

View this post on Instagram

It’s Italy. I can be dramatic.

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

View this post on Instagram

🍋🍋

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

View this post on Instagram

Gelato happy face

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

View this post on Instagram

💃🇫🇷

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

За авторот

Пјер