+18

Девојката од Франција која го остави светот без зборови

Напишано од Mr. N

Својот прв успех го прослави уште на шест годишна возраст, кога ја доби титулата “најубава девојка во светот“. Единаесет години подоцна, Тилан Блондо повторно беше прогласена за најубава девојка на светот, овој пат според изборот на TC Chandler за 2018 година.

Листата на најубавите жени на TC Chandler започна во 1990 година и престатвува најразновидниот избор на убавина. Видеото со овогодишните девојки собра два милиони прегледи за само два дена. Заплакнете ги очите во продолжение!!

View this post on Instagram

💋

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

View this post on Instagram

🍂 @oudparis

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

View this post on Instagram

💋

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

View this post on Instagram

📷 @veronikaloubry 🖤make up @brizio_m.u.a 🖤

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

За авторот

Mr. N