Uncategorized Најново

Different – најновиот Трговски Партнер на Lyoness

Напишано од Нино

Потребна ви е комплетна дигитална услуга по најновите светски теркови – за развој на вашиот бизнис? Бидете различни од другите, одберете хај тек веб / софтвер или графички решенија и осетете како оригиналноста работи во ваша корист! A кога на ова ќе додадете весела математика и враќање на пари преку вашата Cashback картичка….ОДЛИЧНО.

 

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)