Уличен стил

Доаѓа сезоната на тексас јакните (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Тексас јакната е нешто што никогаш нема да изумре. Од Џејмс Дин до Адам Левин, тексас јакните се носеле со децении. Лабава маичка на вас со добра тексас јакна ќе направите вистинска револуција во вашиот стил. Погледнете неколку видови на тексас јакни кои може ќе ви дадат идеја за она што сакате.

За авторот

The Gentleman