Серии

Добра вест за фановите: Breaking Bad ќе прерасне во филм

Напишано од Mr. M

Творецот на серијата Breaking Bad, Винс Гилиган работи на еде проект кој што се базира на оваа серија. Иако сеуште не можеме да најдеме точна информација околу новиот проект, сепак некои тврдат дека станува збор за филм кој што е франшиза на серијата.

Покрај Винс Гилиган, во овој проект се вклучени и Better Call Saul продуцентите, Марк Џонсон и Мелиса Бернстајн.

За оние кои не ја гледале суште серијата, задолжително ви ја препорачуваме. Познатиот Волтер Вајт кој од обичен професор по хемија, прераснува во крал на дрогата. Ако планирате да ја почнете веднаш да ја гледате, нема да можете да останете на една епизода на ден. 🙂

За авторот

Mr. M