Омилени места Хотели

Доказ зошто Castello di Reschio е најмодерното место во Тоскана

Напишано од Пјер

Gentleman’s Journal не носи на мини тура низ најубавото место во Тоскана.

Castello di Reschio дефинитивно треба да се најде на листата на ваши патувања, особено доколку сакате приватност со вашата поубава половина. Навистина фантастично –

За авторот

Пјер