Омилени места

Доказ зошто Преспа е едно од омилените скриени места на Балканот

Напишано од Пјер

PRESPA is a small hidden treasure in the Balkans. Така започнува описот на ова прекрасно видео од Преспа, дело на FRANCISCO MÁRQUEZ. Ова видео не натера да посурфаме малку за езерото и оваа област, и нешто што приметивме, е тоа дека Преспа се наоѓа на голем број на туристички скриени бисери на Балканот.

Убавината на Преспа е непроценлива

За авторот

Пјер