Uncategorized

Долга коса во лето, да или не?!

Напишано од The Gentleman

Постојано во оваа доба, сме во недоумица, дали да ја пуштиме косата или да ја скратиме. Ообено е ова летниот период, кога знаеме и комплетно да смениме имиџ, и да ја пуштиме брадата, или мустаќите, или косата, и да експериментираме.

Наше мислење е ич уво да не ве боли и да пробате се што ќе ви текне, се додека не прелчите некому. Затоа не се мислете многу, и украдете некоја идеа од познатите фаци подоле во галеријата. Има примери и со средно долга коса, и со онаа баш долга.

Хектор Белерин

Slick Back Man Bun

За авторот

The Gentleman