Архитектура

Дом кој не остави без зборови

Напишано од Пјер

Frank Gehry стои за идеата на ваков кретивен дом од далечната 1975. Талентираниот тим на Dan Brunn Architecture оваа идеа ја преработува во реалност. Перфектно!

За авторот

Пјер