Автомобили

Доминација на патот во сите услови – новиот A4 Allroad Quattro

Напишано од Mr. M

Благодарение на погонот на сите тркала и висината од 35 милиметри, новиот Allroad Quattro комбинира одличен комфор со брилијантни офф-роуд способности. Опремен со своја, уникатна суспензија и дополнителна заштита на долниот дел од возилото, новиот Allroad ќе ги помине сите препреки во дивината без многу труд.

A4 Allroad Quattro е достапен со бензински или дизел мотор, автоматски менувач, специјално подесена суспензија и контрола на дамперите. Багажниот простор е повеќе од задоволителен со 495 литри или 1459 доколку се спуштат задните седишта. Audi Drive Select системот овозможува избор помеќу 6 профили на возење.

Static photo,
Colour: Quantum gray

Static photo,
Colour: Terra gray

Dynamic photo,
Colour: Quantum gray

Interior

За авторот

Mr. M