Мажот во очите на жената

Дознајте кое спортско тело има најголема шанса кај девоjките

Напишано од Пјер

Девојките не можат да одолеат на добро машко тело. Тоа е нешто што сите го знаеме, но е тешко да се постигне. Епа спортистите ја имаат таа среќа да имаат добра професија и во истовреме да поседуваат добро тело. Затоа доколку се мислите за вашиот хоби спорт, проверете ја листата, и одлучете се за нешто, кое побрзо ќе ве одведе до тело на кое девојките тешко ќе оддолеат.

Во продолжение листа на спортски тела што највеќе ги палат жените –

8. Гимнастика

7. Американски фудбал – Рагби

6. Кошарка

5. Безбол

4. Европско рагби

3. Тенис

2. Пливање

1. Фудбал

Малку не ни е јасно како може фудбалот да е пред пливањето, но тоа е.

Може е поради разликата во платите, или?

За авторот

Пјер