Спорт

Дознавме кои се најдобрите патики за трчање за 2020 година

Напишано од The Gentleman

Поминаа празниците, се прејадовме руска, кифлици и мрсно. Значи дојде време за спорт.

Иако сеуште е ладно, сепак светот полека размислува за трчање, и за сезоната на маратони која ни доаѓа за неколку месеци. Истото станува збор и за Скопје, каде веќе наголемо почнува се шушка на тема новиот Виз Ер маратон.

Пред да се втурнете во планови за тоа дали ќе трчате на маратон. штафета, или за рекреација, размислете добро за тоа со каков модел на патики ќе трчате. Ние одвоивме листа на 12 модели за кои се збори дека ќе бидат најбарани за 2020 та година, па разгледајте внимателно и одберете паметно.

Има класики од Најк и Адидас, но има и модели од остантите брендови

 

За авторот

The Gentleman