Успешни приказни

Драган Б. Костиќ и Катерина Ангеловска гости во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Има една епизода од Џентлмен Магазин, која задоцнивме да ја поставиме на нашиот канал на YouTube. Тоа е една исклучително добра емисија во која гости беа Драган Б. Костиќ музичка енциклопедија и џентлмен во вистинска смисла на зборот. Умерен, кроток, речит.

Зборувавме и со Катерина Ангеловска, мотивиациски говорник и тренер за личен развој. Интересен разговор од кој може многу да се научи.

Уживајте.

За авторот

The Gentleman