Музика

Drake доби свои персонализирани Stone Island x Air Jordan 12 патики за својот роденден

Напишано од Пјер

Дали и познатите пејачи ќе добиваат свои signature модели и во иднина, или овој потег е само мало изненадување?

За авторот

Пјер