Луксуз

Дрејк направи душек кој вреди 400.000 долари

Напишано од The Gentleman

Познатиот пејач Дрејк дизајнираше душек кој верувале или не чини 400.000 долари. Да, вистина е.

Она што го прави овој душек толку вреден е очигледно потписот на Дрејк.

Душекот е направен од шведската компанија Hastens, и направени се само десетина од нив. Рачно изработен, а изработката на душекот е околу 600 часови работа. За душекот има листа на чекање.

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman