Одржување

Држењето на рамениците е клучот за поголема самодоверба и поквалитетен стил

Напишано од Нино

Мини обука која многу значи, затоа што клучот е во ваквите ситници. Со правилно држење на рамениците, вие изгледате модерно и елегантно, со зголемена самодоверба, и спремни за сите предизвици. Секако дека не треба да се заборави и здравствениот момент. Внимателно следете –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)