Селебрити

Две жени кои не стареат – Шакира и Џеј Ло

Напишано од Mr. N

Едната во нејзините 40ти, другата во нејзините 50ти, двете изгледаат како тинејџерки.

Шакира и Џеј Ло дефинитивно се пример за тоа дека годините не се пречка за супер изглед.

Уживајте –

View this post on Instagram

Shakira never ages fr. ☀️

A post shared by COMPLEX (@complex) on

View this post on Instagram

Jenny from the block. [📸 @lacarba]

A post shared by COMPLEX (@complex) on

За авторот

Mr. N