Пијалоци Селебрити

Двејн “The Rock” Џонсон влегува во текила бизнисот

Напишано од Mr. N

Двејн The Rock“ Џонсон е многу блиску до креирање на своја линија на текила со која влегува во играта на познати брендирани пијалоци од славни личности.

Според негови зборови, текилата е единствениот алкохол кој тој моментално го консумира. Дури и за време на тренинзите, пред да ја исполни главната улога во „Херкулес“, Двејн не пропуштал можност да испие по некоја чашка од својот омилен пијалок.

„Мана“, како што ќе гласи брендот на пијалокот, е полинезиски збор за „дух“, потсетува сајтот „The Blast“.

За авторот

Mr. N