Креатива Селебрити

Џејмс Корден му направи скриена камера на Дејвид Бекам

Напишано од Mr. M

Џејмс Корден му направи креативна шега на својот пријател Дејвид Бекам. Станува збор за скриена камера која домаќинот на “The Late Late Show го планирал цели два месеци. Бекам бил во Лос Анџелес неодамна за да ја види статуата направена во негова чест од неговиот поранешен фудбалски тим, Лос Анџелес Галакси.
Кога Корден дознал дека Бекам допрва треба да ја види завршената статуа, тој ангажирал екипаж да создаде своја верзија од статуата.

За авторот

Mr. M