Автомобили

Џентлмен на 4 тркала: 1996 PORSCHE 993 TURBO

Напишано од Пјер

Месецов ќе оди на аукција, сите акционери се на штрек и со спремни сметки за бидување.

Црн џентлмен на 4 тркала

За авторот

Пјер