Водич за патување

Џентлменска тура од Лондон до Париз, со момците од Hackett и Aston Martin (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Џентлменска тура од Лондон до Париз со Астон Мартин. Феноменално. Погледнете го видеото да видите за што станува збор

За авторот

The Gentleman