Уличен стил

Џонан Хил е дефинитивно фан на Adidas Lexicon

Напишано од Mr. N

Никој не очекуваше на ваква соработка помеѓу познатиот бренд Адидас и сегашната ѕвезда Џонан Хил. Овој маркетиншки трик започна преку Инстаграм постот на Џонан Хил каде што за првпат ја покажа новата патика на Адидас на светот.

Оваа патика е одобрена од Џонан, но дали вие мислите дека ќе биде одобрена и од остататокот од светот?

За авторот

Mr. N