Селебрити

Џони Деп снима филм во Белград

Напишано од Пјер

Тотално непрепознатлив, со неколку килограми вишок, долга брада, Џони Деп се појави во Белград на снимање на Минимата каде ја игра главната улога.

 

За авторот

Пјер